Betyg: 4.4

Hur avslutar jag en dålig destruktiv relation?

1. Vad du ser är vad du får

Du vet redan, att du upplever omvärlden genom dina fem sinnen. Eftersom dina sinnen inte kan ta in mer än en del av allt som händer blir dina upplevelser bara en spegling av vad som händer i din hjärna. Dessa neurologiska processer föder i sin tur dina tankar i form av bilder, känslor, intern dialog mm. Detta är helt enkelt nödvändigt! Läs mer

Blogg om personlig utveckling, skilsmässa och mycket mer
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

jag har förändrats som person, men till det sämre. Idag har jag ingen självkänsla, vill inte ens se mig själv i spegeln mer. Jag har börjat hata mig själv och börjat tro på alla verbala elaka ord som min sambo säger till mig. Jag duger aldrig, och vi är aldrig nära längre och nu väntar vi tvillingar....och jag är både rädd och förtvivlad och ingen förstår och tycker bara att jag är en egoist som tänker på mig själv när min sambo bär våra barn. =( det är en väldigt lång historia men när vi träffades var min sambo en helt annan person...men idag har jag tappat livsgnistan...och tvivlar väldigt mycket på oss...opartisk feedback är uppskattat?
lycka11
2014-06-05 14:33:51


•Jag kommer aldrig (våga)träffa någon ny. •Allting är bättre än att vara ensam. Nej inte allt men jag håller på att separera och är så rädd för den "ensamhetsångest" som jag känner igen från den långa period jag levde ensam tidgare. Den får mig att backa och inte våga gå vidare. Men jag skulle verkligen vilja få uppleva riktig kärlek och det är inte möjligt så som jag lever nu.
Birgitta
2011-10-16 16:54:36


skit bra

2011-03-11 22:09:09


Ja, troligen sa det ar
raxGeveapeFet-online
2010-05-28 16:51:04


Detta har jag läst förut fast på engelska, det är från något av Dr Phils texter. Varför jag känner igen texten så väl är för att jag själv har försökt göra en översättning till svenska.
Elisabeth
2007-10-21 11:53:43


sex + tre = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!