Betyg: 4.8

"Min partner kille, tjej ser inte problemen i relationen"

relationslabbet

Ingen modell i världen kan hjälpa er att få ordning på relationen. Ni måste själva ta ett beslut och inse att ni äger problemet. Om ni vägrar äga problemet kommer ni inte kunna lösa det. Så fort ni har accepterat att problemet finns och att det är ni som är ansvariga, blir det mycket svårare att inte göra något åt det.

Min partner han/hon vägrar se våra problemAtt komma till insikt om varför ni hamnat i den här situationen är naturligtvis en bra start men det som räknas är att ni gör någonting åt det. Om ni vill lyckas måste ni vara ärliga med var i er relation ni befinner er i idag och vart ni vill komma.
Om relationen är kass måste ni erkänna det. Det är ingen ide att förneka fakta.
Ni har resurserna och kunskaperna som krävs för att göra de förändringar ni vill göra och jag kommer att förse er med de verktyg ni behöver men till syvende och sist kommer era framgångar stå i direkt proportion till vilken förmåga ni har att på ett ärligt sätt inse att ansvaret är ditt.

Här kan du läsa mer om olika kärleksstilar
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

I really enjoy the write-up. 2048 game online
Patsy
2019-11-08 03:55:57


Ja. Jag har ju skrivit om min relation om min man.I kategorin sex.Och ärlighet har min man svårt för. Och att ta ansvar för dem.
Ina
2010-03-26 16:20:33


Mycket bra. Påminner om AA:s devis att man måste inse och erkänna problemet. Annars kan man inte lösa det. Men vad gör man om ens partner inte inser problemet, utan i stället skuter över ansvaret på den andra parten?
kattis
2009-11-23 11:04:06


fem + fyra = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!