Betyg: 4.8

"Min kille, tjej, partner visar inga känslor utan värdesätter bara det praktiska"

Praktisk rationell kärleks stilen värdesätter det praktiska och eftersträvar stabilitet före passion.
Förälskelsen sker inte dramatiskt utan eftertänksamt för att inget oförutsett skall inträffa. De väger både för och nackdelar innan de tar sina beslut.
Många gånger använder de checklistor som de bockar av efter hand. Frågeställningar av praktisk karaktär övervägs bättre om vi bor ihop för att det sparar vi pengar på?
Undrar hur väl han/hon kommer att passa in i familjen etc.
När det handlar om gräl och konflikter så diskuteras allt på ett lugnt och sansat sätt för att hitta praktiska lösningar och man arbetar gemensamt för att uppfylla de uppsatta målen. De uppskattar rationellt och logiskt tänkande. Lite elakt skulle man kunna säga att de känner mer med hjärnan än med hjärtat.
Om din partner är av denna typen värdesätter han/hon säkerhet genom att du håller vad du lovar.
Slösaktigt spenderande och dålig planering är saker som väcker irritation. Starka känslomässiga utbrott och dramatiska scener upplevs som påfrestande.
Fördelen med denna typen är tryggheten och deras realistiska förhållningssätt. Nackdelen är
bristen på känslor och ibland förmågan att kommunicera på ett djupare plan.
Sex kan ses som ett sätt att tillhöra men också som fortplantning. Otrohet är sällan förekommande eftersom det bryter så starkt mot de värderingarna man vill leva upp till.Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Så sant som det är skrivet min erfarenhet efter 8 år. Det fungerar kanske för en del men med mig fick det en krympande effekt. All min glädje, spontanitet, kreativitet bara försvann. Jösses, om det blev gräl. Jag var så otillfredställd jag följde ju bara med hans pipa. Till sist började känna hur mycket jag saknade glädjen i mitt liv o hur jag vill ha det i mitt liv. Styrkan fick jag mycket av att bli bekräftad av likasinnade som jag. Vågade tro på mig själv. Jag tror att en del måste vara praktiskt i ett förhållande men det får inte vara den styrade faktorn.
mim
2008-05-12 08:52:39


sex + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!